Sista dagen på jobbet

Skrivet av Per, torsdagen den 27 november, 2008, kl. 11:31

Så, nu är allt nästan klart. Igår kom lastbilen som vi hyrt, en dag tidigare än vi beställt den, så vi passade på att lasta så mycket vi kunde redan igår kväll. Nu på morgonen åkte Maria och Hannes till flygplatsen, och jag lastade fullt det släp som vi lånat av mina föräldrar (de körde ner det hit i början av november, när de var här). Nu har jag precis kommit in till jobbet och skall spendera dagen med att försöka städa upp så mycket som möjligt av det som jag ställt till med här de senaste två åren. Ikväll skall jag och två kollegor lasta det sista på lastbilen, och sedan skall jag städa ur huset så att det är klart till ”inspektionen” i morgon bitti. Efter den så drar vi mot Sverige, jag i bil med släp, och mina kollegor i lastbilen.

Det finns en kommentar till “Sista dagen på jobbet”

  1. Sara, Salsa, Elsa säger:

    Antar att en del gick rakt ner i pappersinsamlingen, brukar bli så att man samlar på sig. Vad roligt att ni är hemma igen tycker vi. Vi ses väl den 14:e, du också Per!?

Inlägget är stängt för kommentarer