Helg utan pappa Per

Skrivet av Maria, söndagen den 22 mars, 2009, kl. 22:21

Denna helg är Per i Hamburg och förbereder ett experiment så jag Hannes och Meia är alldeles själva hemma. Men för att inte längta ihjäl oss efter honom så har vi hållit igång hela helgen.

I fredags var vi ute i Skrylle på en långpromenad med en kompis. Efter rundan i det fina vädret så åkte vi hem till oss och åt tacos.Tacos..... med tillbehör

Tacos….. med tillbehör

Kan man göra annat än le åt detta?

Kan man göra annat än le åt detta?

Lördag förmiddag spenderades hemma hos Sara m familj där det var tänkt att jag och Sara skulle träna hundarna medan Hannes och Elsa skulle leka. Så blev det inte riktigt. Hannes uppskattade inte riktigt vädret (skånsk snålblåst) så efter en halvtimme och tre halvdana markeringar så gav vi upp och gick istället in och åt lunch. Efter det så sov Hannes gott, ja Meia och jag med faktiskt….

Söndagen började med barngudstjänst och våfflor i kyrkan där min svägerska Anneli jobbar.  Detta gillade Hannes. En massa sång och musik som han kunda digga till. Det är nog första gången jag hör någon skrika JAA, MEER efter en psalm :)

Nu på eftermiddagen har jag gått ett spår för att testa hur Meia ligger till inför DM. Måste säga att jag är ganska nöjd med tösen. Hon svävar ut lite ibland men kommer snabbt på vad hennes uppgift är och fortsätter i spåret.

Nu sover båda två och jag ska passa på att titta lite på TV innan jag också däckar. Trots alla utflykter vi gjort under helgen så har vi ändå saknat pappa Per ganska mycket och det ska bli väldigt skönt att på tisdag morgon vara en liten familj igen.

Man kan fördriva tiden på många sätt, hoppa i sängen är ett av dem

Man kan fördriva tiden på många sätt, hoppa i sängen är ett av dem

Hannes är för snabb för kameran

Hannes är för snabb för kameran

Godnatt

Det finns 4 kommentarer till “Helg utan pappa Per”

 1. Erica & Micke säger:

  Sötnos!!

 2. Jenny & Marcus säger:

  Hörde om Hannes JAAA! i kyrkan häromdagen hehe, vilken goding! Grattis Maria i förskott!
  kram kram

 3. Inger & Göran säger:

  Skickar många och långa kramar på födelsedagen,
  hoppas de är framme exakt kl 03.42

 4. Helene säger:

  Stort grattis på födelsedagen!!! Saknar dig! Kraaaaaaaam!!!!!

Inlägget är stängt för kommentarer