Vår i luften

Skrivet av Maria, måndagen den 15 mars, 2010, kl. 11:03

Nu börjar det bli vår! Denna helgen skulle vi egentligen sätta upp lister i Hannes rum, måla dörrar och fönster m.m. men när vi vaknar på lördag morgon är det underbart väder och då kan man ju bara inte vara inne.

Passande nog så skulle jag träna Meia m Lena & Grappa och Karin & Diesel på lördag fm. Vi träffas en gång i veckan och tränar och har trevligt ihop. I lördags var det fokus på stadga, fotgående och markeringar m dolda nedslag. Det var jättekul att se hur hundarna tar arbetet på allvar och att de orkar fokusera genom övning efter övning, fastän det är andra hundar i närheten.
Lena & Grappa är fullt fokuserade på uppgiften

Lena & Grappa är fullt fokuserade på uppgiften

Diesel på väg in till Karin

Diesel på väg in till Karin

Meia har koll på markering

Meia har koll på markering

Eftersom vädret var för fint för att missa så blev helgprojektet denna vecka att kapa ner vår alldeles för risiga häck och att storstäda garaget. Ni kan ju gissa vem som fick göra vad. Älskar att ha en ordningssam man som blir glad över att få organisera om i garaget :) Hannes & Meia hjälpte till så gott det gick med att flytta saker, smita ut och sprida pinnar i trädgården. Hannes hann också med en liten cykeltur runt kvarteret men sen ville de båda in och ligga framför TV:n och se på skidåkning istället. Jag klagade inte jättemycket över detta och följde med in medan Per städade färdigt garaget. När han var klar så byttes vi av så att jag kunde hinna en liten bit till med häcken. Efter Hannes somnat så hann Per installera de sista lamporna i ett av barnrummen. Efter en snabb dusch så avslutade vi helgen med en köttbit framför TV:n
Vår ovårdade häck

Vår ovårdade häck

Halva nere

Halva nere

Helt plötsligt ser vi grannarna.... och de oss

Helt plötsligt ser vi grannarna…. och de oss

Förra helgen var jag ute och plockade lite björkris och nu har de slagit ut. Älskar dessa vårtecken. Jag anser att påsk är ungefär som jul och då är det ju väntan inför högtiden som är det mysiga så vi har redan pyntat med lite påskfjädrar.
I väntan på påsk

I väntan på påsk

Vår!

Vår!

Det finns en kommentar till “Vår i luften”

 1. Ulle säger:

  Hejsan!

  En hälsning från ett grått karlstad men med + grader iallafall. Våren är sakta påväg här mä. GÖTT!! Vi har redan haft 114 soltimmar bara i mars så kanske kanske kommer våren. Vinterdäcken får sitta kvar ett tag till. Av erfarnhet så vet jag att det kan snöa ända in i maj/juni. =) (men det var på stenålderstiden iochförsig)
  Nu har jag inte sett hur häcken såg ut före ni kapa den men det gå ju bra ut nu iallafall. Vilken härlig bild den sista, då känns det verkligen som vår när löven spricker på gren. (utom Perra som blir snuvig och kli i ögat)
  Ha en fortsatt skön vår så hoppas jag att vi ses snart. Maria snart är det bara 6 år mellan oss, tänk att du kom i kapp mig tillslut. =)
  Kram från kusin vitamin

Inlägget är stängt för kommentarer