Elias har flyttat hem!

Skrivet av Maria, torsdagen den 9 juni, 2011, kl. 16:20

Nu har lille katten Elias äntligen flyttat hem till oss. Tyvärr blev det en lite tråkig start när han blev sjuk efter bara två dagar hos oss. Nu mår han dock bra igen och han är en riktig buse!Tillökningen i familjen Eng-Johnsson

Tillökningen i familjen Eng-Johnsson

Det roliga med Lille Elias är att han verkligen anpassar sitt beteende efter vem det är som hanterar honom. När Elin leker med honom så leker han väldigt försiktigt, utan att ta ut klorna. Hannes, som älskar att leka högljudda lekar och som gärna vill bära runt på Elias har fått sig en reva än så länge, men det var inte meningen utan Elias skulle slänga sig efter ett presentpapper. Vid det tillfället stod jag en bit bort och hörde Hannes säga: ”Aj, det där gjorde ont. Säg förlåt”. Jag hörde aldrig något svar så jag antar att Elias har lika svårt för att säga förlåt som Hannes har :)
I bustagen med Elin

I bustagen med Elin

På nätterna har Elias fått för sig att han ska sova i vår säng, och då helst på min kudde mellan mig och Per. Hittills har han fått som han vill men jag börjar bli trött av att ha en katt som är leksugen kl 05.00 varje morgon och som väcker mig genom att sätta tänderna i skallen.Vill alltid vara i centrum

Vill alltid vara i centrum

Meia och han har haft en pågående maktkamp men nu verkar det som om Elias har satt ner tassen och visat vem som bestämmer. Det är i alla fall väldigt lugnt och vi ser dem ofta i närheten av varandra.
Han är inte helt förtjust i Meia

Han är inte helt förtjust i Meia

Ignorera funkar inte heller

Ignorera funkar inte heller

Det finns en kommentar till “Elias har flyttat hem!”

  1. Lena och Grappa säger:

    Grappa undrar när hon får träffa Elias? Hon vill inget hellre än att få en kattkompis 😉

    Kram, Lena

Inlägget är stängt för kommentarer