Semestertider

Skrivet av Maria, tisdagen den 5 juli, 2011, kl. 23:24

Nu äntligen har jag börjat min semester! Stackars Per har en vecka kvar men snart får han njuta av vårt sällskap, varje dag, hela dagarna :) Semestern höll dock på att börja väldigt tråkigt när Elias lyckades rymma igår. Efter ett dygn på vift kom han idag hem, alldeles slut. Jag hoppades att han skulle fått nog av verkligheten för ett tag men ikväll har han börjat jama igen och vill ut, men nu får han ta det lite lugnt ett tag och nöja sig med långlina i trädgården på dagarna.Utslagen kille efter äventyret

Utslagen kille efter äventyret

Hannes har redan haft semester i två veckor och hunnit med årets simskola. Det var den bästa investering vi gjort på länge. Innan simskolan skrek han hysteriskt om han råkade få vatten i ansiktet och nu hoppar han självmant i vattnet från kanten, ”kokar kaffe” och är mer i vattnet än på land när vi är iväg och badar.Hannes samlar skatter

Hannes samlar skatter

Strax efter midsommar fattade Elin hela grejen med att gå istället för att krypa och nu är det omöjligt att hinna med i hennes svängar. Redan innan så var hon en riktig klätterapa men nu är det ännu värre. Jag hittar henne på ställen där jag inte ens visste att man kan ta sig upp!Elin ska vara där Hannes är, och göra allt han gör

Elin ska vara där Hannes är, och göra allt han gör

Meia och Elias är nu bästa vänner och på kvällarna kryper Elias intill Meia så att hon kan slicka rent honom innan han somnar. Meia tycker att mysbiten är helt ok men hon uppskattar inte riktigt lika mycket när han leker med hennes svans, snor hennes mat eller biter henne i klorna… Eftersom hon är alldeles för snäll så säger hon inte ifrån och eftersom Elias är så naiv så har han nog fortfarande inte fattat att hon inte gillar hans framfart.

Nu ska vi ha några riktiga goa veckor med mer bad och mys med familjen än internetuppkoppling och mailkoll! GLAD SOMMAR!

 

Det finns 3 kommentarer till “Semestertider”

  1. Jeppe och Maivor säger:

    Skönt att Elias hittat hem.
    Elin:Nu när du fått upp farten och är säker på stegen, får du hålla koll på Elias så han inte rymmer igen.
    Hannes: Vi trodde att det var en flytväst inte en flygväst. Vi ser att du har din enmeters tumstock i handen. Var rädd om den – de görs inte längre.
    Vi önskar Er alla en välbehövlig och skön semester och välkomna till Hallahåle, vi längtar.

    Kramar Farmor och Farfar

  2. Erica & Micke säger:

    Ser ut som att du svävar Hannes…coolt! Vad mysigt att ni var här igår och hälsade på. Elin har ju det charmigaste skrattet och hannes är en riktig fena i vattnet. Vi vill mysa mer med er allihop. Vi saknade Per, men mamma gjorde ett bra jobb som grillmästare :)

  3. Ia & tjejerna säger:

    Vilken bra flygväst.
    Trevlig sommar på er.

Inlägget är stängt för kommentarer