Inskolad!

Skrivet av Maria, torsdagen den 15 september, 2011, kl. 23:28

Idag fick Elin klartecken, hon är ett dagisbarn!

De senaste två veckorna har vi skolat in Elin på Bokfröet, som hennes avdelning heter. De två veckorna har haft sina ups & downs, men sakta men säkert har hon lyckats övervinna sina rädslor och börjat gilla livet som dagisbarn. Det som har varit jobbigast för henne har nog varit att hon inte kan få allt hon pekar på och att det är fler barn i samma rum, som dessutom ibland vill ta på henne eller ta hennes saker. Man skulle kunna säga att den lilla damen har en hel del integritet, men den har hon lärt sig släppa på litegrann (som tur är).

Dessa två veckor har Hannes fått stränga order om att inte hälsa på lillasyster eftersom det då blir fler avsked än det från mig eller Per på morgonen. Han har varit jätteduktig och hållit sig undan, men eftersom Hannes avdelning har fönster ut mot Elins uteplats så har han ändå kunnat rapportera lite om hur hon sköter sig. Idag fick vi berättat för oss att hon grävt lite i sandlådan men sedan sett kusin Noa med en hink i handen och självklart gått dit och tagit den. Noa hade dock varit nöjd ändå och istället gjort något annat.Liten blir större

Liten blir större

Nu firar vi att veckan är slut med att åka på mini-spa, dvs hem till barnens farmor och farfar. Där väntar god mat, kanske lite barnvakt (hoppas, hoppas) och fri tillgång till skog, bastu och jacuzzi!En av helgens efterlängtade favoriter

En av helgens efterlängtade favoriter

Det finns 3 kommentarer till “Inskolad!”

 1. Jeppe och Maivor säger:

  Bara godingar(alla tre)

  Farfar/Jeppe

 2. Inger & Göran säger:

  Vilken underbar bild på Hannes & farmor,
  önskar att vi hade många pusskyltar i Värmland-
  men jag har aldrig sett en enda en…
  Och Elin som har blivit dagisbarn på riktigt, hur fort gick inte det!!
  Kramar till er alla

 3. Helene säger:

  Ååå vilken söt bild på Elin! Alldeles för länge sen vi sågs allihop! :( Kram!

Inlägget är stängt för kommentarer