Kanelbullens dag

Skrivet av Maria, tisdagen den 4 oktober, 2011, kl. 22:19

De senaste två veckorna har varit….. intensiva skulle man kunna säga. Sjuka barn, roliga fester och deadlines på jobbet har varit en dålig kombination men tack vare vänner och familj så funkar det i alla fall. Tack för att ni finns!
Syskonkärlek en vanlig vardag

Syskonkärlek en vanlig vardag

Barnen har varit förkylda i omgångar men idag var båda på förskolan, samtidigt, igen. Vilken lycka när både jag och Per hinner med något på dagtid. Imorgon ska vi till och med ha lunchdate :)
Även fast man är sjuk vill man ju vara fin. Elin hittade mitt smyckesskrin.

Även fast man är sjuk vill man ju vara fin. Elin hittade mitt smyckesskrin.

Idag hämtade jag barnen lite tidigare på förskolan för att hinna ta en tur till Skrylle friluftsområde. Väl på plats hann vi både fika, gissa bajset, ta en skogspromenad och leka på lekplatsen innan det var dags att köra hem igen. När vi kom hem tyckte Hannes att det var lite stökigt så vi sopade ihop lite höstlöv innan vi gick in och fixade kvällsmat.Lövrensning (de rosa hängslebyxorna är mina gamla och Hannes nya favoritbyxor)

Lövrensning (de rosa hängslebyxorna är mina gamla och Hannes nya favoritbyxor)

Elin vill också rensa upp lite

Elin vill också rensa upp lite

Medan jag la Elin så fick Hannes se på Lilla Aktuellt. Efter en stund kommer han inspringande (och väcker Elin som precis slumrat till)

”Mamma, mamma, vet du vad, det är Kanelbullens dag idag! Jag har en idé, vi kanske ska kolla om vi har några kanelbullar och ÄTA dem!”

Såna idéer kan jag ju inte stå emot, så det var bara att dra upp Elin, leta reda på en påse bullar i frysen och ha lite bullkalas innan läggdags. Det blev lite stirrigt och barnens läggande tog en timme längre än vad jag hade planerat. Men vad gör väl det när jag inte har något vettigare för mig på kvällen än att skriva inlägg och slötitta på ”House” :)Bättre sent än aldrig!

Bättre sent än aldrig!

Det finns 2 kommentarer till “Kanelbullens dag”

 1. Erica säger:

  Ser ut som att Elin och Hannes sitter i gammelmormors kök hemma i Ås. Skulle kunna vara du och jag Maria, förutom att Hannes är en kille… :)
  Ni har verkligen haft fullt upp, skönt att de mår bättre nu de små sötnosarna. Hoppas Meia också mår bättre.

 2. Ulle säger:

  superlikt skulle jag vilja säga. Hihi. Såg soffan först och tänkte det är ju den i Ås.
  Jag bara haja till när jag såg bilden , men vad är det för kort maria har hittat på sig och erica. =)
  Men sedan såg jag ju vilka det var. Men så lika Er.

  Va bra att det var ngn som fick kanelbulle. Lovisa som fyllde 6 år den dagen fick nöja
  sig med en tobleronetårta. Men det är gott det mä

  Kram Kusin Ulle

Inlägget är stängt för kommentarer