Kort uppdatering

Skrivet av Maria, tisdagen den 15 november, 2011, kl. 22:22

Hej igen

Nu gick det sådär lång tid igen mellan inläggen. De sista veckorna har varit fulla av Renovering av danssalen (Per & Maria, mest Per om jag ska vara ärlig), Forskningsansökan (Per), Doktorandkurs (Maria), Trotsperiod (Hannes & Elin) och Förkylningar (Per, Maria & Hannes). Nu har vi tagit oss igenom detta och förhoppningsvis ska vi vara utvilade lagom till jul :)

Det som är helt underbart är att min dansskola nu är redo att kickas igång! Nästa vecka ska jag måla danssalen och beställa speglar och i februari drar kurserna igång. Det känns lite pirrigt men framför allt kul att få testa på detta som vi funderat på så länge, och nu när vi har den perfekta lokalen så är det ju bara att köra. Förutom att renovera danssalen så har Per även hunnit fixa en hemsida till dansskolan ”Basement Beat” . Loggan är gjord av det nystartade företaget Moji och jag är supernöjd med den.

De sista två veckorna har vi hört julsånger varenda dag från Hannes. Jag hoppas bara att han sjunger lika fint på luciauppträdandet som han gör hemma. Förra året kom han springande till mig efter uppträdandet och viskade jätteglad att ”hörde du att jag sjöng så tyst jag kunde!” :) Idag har vi inhandlat saker till luciafirandet. Hannes ska vara lucia och Elin ska vara pepparkaksgumma.

Nu har de äntligen somnat och jag väljer mellan att sy gardiner till danssalen, tömma tvättmaskinen eller göra en koreografi till målargänget som kommer och hjälper mig nästa vecka…. tror det får bli det sistnämnda!

Inlägget är stängt för kommentarer