Traditionsenlig revyhelg

Skrivet av Maria, tisdagen den 14 februari, 2012, kl. 10:47

I helgen var det fjärde året i rad som hela familjen träffades i Göteborg för att gå på Wendelsbergskolans revy. Till saken hör att min syster jobbar som danslärare på skolan och ansvarar för all koreografi och det vill man ju inte missa. Per fick dock bli kvar hemma då han hade hög feber och hostade konstant. Meia lämnade vi till Olle som kommer bli Meias nya hundvakt när jag byter jobb.

Fredag eftermiddag tog jag och barnen bilen och körde upp mot Göteborg. Som vanligt förundras jag över att vi har två barn som klarar av att åka så långt och att ingen av dem är åksjuk. Lite film och fika bara så håller de sig nöjda och glada. Väl framme så blev det mys och bus för hela slanten med Erica & Micke, Marcus & Jenny och mormor & morfar och barnen somnade inte förrän ganska sent.

På lördagen ville några in till stan och shoppa men jag, barnen och mormor & morfar gick istället till Torpadammen med en rejäl fikakorg och skridskorna i högsta hugg. Två timmar senare var vi alla redo för lite lunch och sen var det helt plötsligt dags att åka till Revyn. I år var nog den bästa uppsättningen hittills! Tror barnen höll med för de satt stilla  och tysta (nåja nästan iaf) hela föreställningen (2,5 timme lång!). Efter revyn så slängde vi oss in i bilarna för att hinna hem till melodifestivalen och pizza. Elin hade disco till låtarna och hon somnade inte förrän kl. 22 och Hannes höll låda med gänget och somnade inte förrän kl. 24.

På söndagen var det dags för den ”riktiga” skridskodagen. Vi går alltid till Ruddalens skridskobana och leker lite och avslutar med semlor, så även i år.

Efter lite sopplunch hemma hos Erica & Micke så var det dags att åka hem till Per igen. Vägen hem gick lika bra som vägen dit och när vi kom hem så däckade vi allihop i soffan framför Bolibompa, men vilken rolig helg vi haft!

ps. Meia hade också haft en rolig helg och fått många nya kompisar. Nu längtar vi båda till mars när hon äntligen ska få vara hos Olle varje dag.

Det finns 2 kommentarer till “Traditionsenlig revyhelg”

  1. Helene & co säger:

    Äntligen uppdatering så man har lite koll på er igen! Må så gott allihop! Vi saknar er! KRAM

  2. Erica & Micke säger:

    Det var så mysigt att ha er alla hos oss! Det blev bara så tyst och tomt när ni åkte. Gillar verkligen Elins slappar-pose på soffbordet framför tvn :)

Inlägget är stängt för kommentarer