Vårens första projekt

Skrivet av Maria, lördagen den 31 mars, 2012, kl. 21:51

Idag har vi dragit igång vårens första större projekt, nämligen att färdigställa vår gigantiska upphöjda rabatt. Redan igår var vi till två olika Plantagen-butiker för att köpa på oss allt vi behövde och direkt efter frukosten idag så körde vi igång. Projekt nr 1 var att fylla rabattkanten med vintergröna i olika färger och sen fylla på med lite murklocka, vårphlox och snödroppar. Hela familjen hjälpte till och vid lunchtid var vi klara!

Elin redo att hjälpa till

Elin redo att hjälpa till

Eftermiddagen skulle gå åt till jobbförberedelser för Per och fönsterputsning för mig men efter en kort (!) stunds överläggning så bestämde vi oss för att skippa allt det tråkiga och istället fortsätta med rabatten. Sagt och gjort. En halvtimme senare hade vi hyrt släp och körde till Nordanå grus för att köpa lite sten att fylla ut rabatten med. Redan förra sommaren lade vi ut markväv över hela för att slippa rensa ogräs och efter att stenen krattats ut så slapp vi äntligen se den tråkiga väven. Resultatet blev precis som vi hade hoppats och nu ska vi fylla på med lite olika gräs och vänta på att alla blommor slår ut!

"Grabbarna grus"

Vårens första projekt avklarat!

Det finns 3 kommentarer till “Vårens första projekt”

 1. jeppe säger:

  Snyggt, både jobbet och resultatet.
  Nu är det vår.
  Kram Maivor o Jeppe

 2. Emma säger:

  Kan tänka mig att dina tre semesterveckor gick snabbt:-) Alltid skönt att avsluta projekt speciellt när man får se det fina resultatet varje gång man går ut. Hoppas du kommer trivas på ditt nya jobb – ser fram emot att höra mer om det när du landat lite i allt. Kram

 3. Marcus & Jenny säger:

  Snyggt jobbat!

Inlägget är stängt för kommentarer